dimecres, 3 de desembre del 2008

Activitat del video finalitzada

A l'actualització d'avui, tornaré a parlar de l'activitat del video de NTAE.
L'altre dia, em vaig centrar principalment en explicar el contingut del video, però avui em centraré en el procés que hem hagut de seguir per tal d'acabar-ho.
Per començar aquesta activitat, primer calia que escollíssim un tema, que va ser fàcil d'escollir, ja que teniem un treball relacionat amb les Pissarres Digitals, i vam veure interessant ampliar aquest treball amb el video.
A partir d'aquí, calia que fèssim un guió, per tal de saber quines escenes hi hauria, quan parlaríem, que diríem i quan s'escoltaria música només. Per aixó vam fer el guió, seguint el model del guió d'un anunci que vam fer 2 setmanes enrere.
Aquest guió el vam dividir en 2 apartats, per un costat, explicavem el que es veuria i el que es diria, i per l'altre costat explicavem el que s'escoltaria com a so principal o secundari.
Després d'haver realitzat el guió, calia trobar el material necessari (bates de plàstica, una aula lliure...). Al tenir tot allò essencial, vam començar a grabar. Quan vam acabar d'enregistrar les escenes del video pertinents, vam fer fotos, per tal d'intercalar-les també al video.
El resultat va ser aquest:

Després d'acabar el video, vam penjar-ho al youtube, ja que hi havia dues possibilitats, o penjar-ho al blog o al youtube.

Demà, tenim la presentació del nostre anterior treball que tracta sobre les Pissarres Digitals, i aprofitarem per ensenyar aquest video a la classe.