dissabte, 22 de novembre del 2008

Enregistrament d'un video

A l'actualitació d'avui parlaré de les últimes sessions de NTAE.
Aquesta última setmana, ens hem dedicat a enregistrar un video. El grup que hem realitzat el video és el mateix que vam fer el treball de les PDI. A l'hora de decidir quin seria el tema del video, i com podriam grabar-ho, vam pensar que seria bona idea fer un video que pogués anar relacionat amb l'anterior treball. I per aquest mateix motiu, el nostre video tracta de la incorporació de les Pissarres Digitals a l'escola.
Al video que hem fet, hem volgut fer notar d'una manera una mica exagerada, l'evolució de l'ensenyança i els mètodes emprats.
Aquest video, mostra dues realitats ven difertents, la primera part del video reflexa la realitat de l'any 1983, quan encara hi havia escoles que utilitzaven una ensenyança tradicional, en la qual els nens no tenien cap tipus de motivació envers els temaris ni l'escola, ja que no utilitzaven mètodes per tal d'atreure l'atenció de l'alumnat.
En aquesta fotografia vam intentar reflectir aquesta ensenyança que acabo de mencionar.
El professor es dedica a explicar i fer copiar tota la estona, fent així que la classe tingués un ambient molt aborrit i gens motivador, i, per tant, l'alumnat estava fent de tot menys prestar atenció al professor. Unes dormint, altres jugant, altres tirant coses...
A la segona part del video, hem reflectit l'actualitat, deixant constància de la millora de la qualitat educativa, gràcies a incorporacions tecnològiques i metodològiques que pretenen captar l'atenció de l'alumnat, principalment.
La incorporació de les Pissarres Digitals, suposa, una major atenció per part dels alumnes, i una nova tècnica de la qual disposa el professor per poder fer les classes d'una manera més sencilla, i més amena.


Amb aquestes dues fotografies hem volgut resaltar la possibilitat d'intervenció dels alumnes, gràcies a incorporacions com, per exemple, les de les pissarres digitals, que possibiliten un treball cooperatiu, més comprensiu i clar per a tots, amb activitats més dinàmiques i divertides.



La setmana que ve, ja hem d'acabar aquest video, crec que quedará molt bé.
A la última sessió vam estar editant el video, amb el programa Windows Movie Maker, i ara només queda introduir algunes fotografies (com les que he posat a la actualització), música i alguns títols o anotacions.