dimecres, 3 de desembre del 2008

Google Docs

Aquesta actualització tractarà sobre el Google Docs.

He de reconèixer, que abans d'haver començat el nou curs a la Universitar, mai havia sentit parlar d'aquest sistema anomenat Google Docs...

També he de reconèixer, que no sóc molt experta amb els ordinadors, però quan un programa em va bé... el considero un descobriment perfecte! i això m'ha passat amb el Google Docs.
Abans, quan volia adelantar feina i no estava a casa, moltes vegades pensava.. i com ho faig per poder-ho guardar? Hi ha dies, que per sort, portes amb tú el llàpis de memòria, però si no el duus a sobre què fas? Aquest era un greu dubte que moltes vegades em duia problemes. Però al descubir el Google Docs això va canviar per complet. Amb aquest programa, pots guardar tots els documents que vulguis i en el moment que vulguis. És fantàstic poder fer feina on i quan vulguis sense preocupar-te pensant en com ho podràs guardar després.

També, amb el Google Docs, es poden fer power points. Precisament, ahir el vaig utilitzar, per tal de crear una base per a la presentació que tenim demà sobre les PDI a la classe de NTAE. És molt fàcil, obres un nou document en forma de power point, el guardes, i després des de l'ordinador que vulguis pots accedir.
Aquí podeu veure el power point que estavem fent el grup 3 de NTAE amb un document compartit:

També va molt bé per a fer els treballs en grup, ja que pots compartir un mateix arxiu amb tota la gent que vulguis, i la informació incorporada o tot allò modificat, ho poden veure els altres als segons d'haver-ho canviat.
A més a més, et dona la possibilitat de crear carpetes per tal d'organitzar millor la informació. Així, si tens presa i has de buscar alguna cosa, ja saps a quina carpeta ho tens, perquè ho has distribuit anteriorment, i no tardes gens en trobar-ho.
Aquí penjo una fotografia d'una de les carpetes que he creat a la conta del meu Google Docs: